WMF
Stijlvolle RVS producten van
WMF voor nóg mooiere keukens

RVS keukenapparaten van WMF blijven altijd mooi

De elektrisch huishoudelijke apparaten van WMF vallen op door hun stijlvolle, cilindrische design en krasbestendige Cromargan® RVS behuizing. Door de herkenbare ontwerpen kunnen de koffiemachines, waterkokers, keukenmachines, blenders, mixers, persen en toasters uitstekend met elkaar gecombineerd worden in elke keuken. Bijzonder is de serie WMF keukenmini’s, uitstekend geschikt voor kleinere huishoudens.

WMF assortiment verkrijgbaar via Multibrands

Multibrands biedt de elektrisch huishoudelijke producten van WMF aan. De populairste producten van WMF zijn onder meer de KITCHENmini’s en de Stelio waterkokers.

Multibrands heeft ruim 25 jaar ervaring in huishoudelijke apparatuur en persoonlijke verzorgingsproducten

Multibrands marketing & sales B.V. bestaat sinds 2010 en met ruim 25 jaar ervaring met huishoudelijke apparatuur weten wij wat u belangrijk vindt. We staan als jong en energiek team achter al onze merken, vanwege de kwaliteit en innovatie op het gebied van huishoudelijke- en keukenapparaten, gezondheid, sport, medisch, welness & massage, schoonheid, babyartikelen en bijzondere producten zoals sous-vide producten en wijnklimaatkasten. Door onze vooruitstrevende online werkwijze en efficiënte, platte organisatie is Multibrands toonaangevend in de branche.