Nemox
Heerlijk zelfgemaakt ijs maak je
eenvoudig in een Nemox ijsmachine

Nemox ijsmachines maken snel en automatisch vers ijs

Naast koffiemachines maakt het Italiaanse Nemox ook diverse gebruiksvriendelijke ijsmachines. Met deze ijsmachines kun je zelf snel vers slagroomijs en ook gezond sorbetijs of yoghurtijs maken. De Nemox ijsmachine werkt geheel automatisch en voor de meeste Nemox ijsmachines hoeven de elementen niet vooraf ingevroren te worden. Dat betekent meer ruimte over in de vriezer!

Nemox ijsmachines en koffiemachines bij Multibrands

Multibrands biedt een breed assortiment Nemox ijsmachines aan in verschillende prijsklassen. Zowel de Nemox ijsmachines met een geïntegreerd koelsysteem als de compacte ijsmachines die werken met vooraf ingevroren ijsbakjes. Bekende typen ijsmachines zijn onder meer de Nemox Gelato NXT1 in diverse kleuren en de Gelato Trendy Plus.

Nemox ijsmachines als beste getest

Multibrands heeft ruim 25 jaar ervaring in huishoudelijke apparatuur en persoonlijke verzorgingsproducten

Multibrands marketing & sales B.V. bestaat sinds 2010 en met ruim 25 jaar ervaring met huishoudelijke apparatuur weten wij wat u belangrijk vindt. We staan als jong en energiek team achter al onze merken, vanwege de kwaliteit en innovatie op het gebied van huishoudelijke- en keukenapparaten, gezondheid, sport, medisch, welness & massage, schoonheid, babyartikelen en bijzondere producten zoals sous-vide producten en wijnklimaatkasten. Door onze vooruitstrevende online werkwijze en efficiënte, platte organisatie is Multibrands toonaangevend in de branche.